| Chat`ink su visu PASAULIŲ! | |
|
+6Drea Jones Kim Denali Amelia Praudž Lynn Schweinsteiger Midori Koizumi Willow Williams 10 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Št. 06 06, 2009 6:00 am | |
| Rodyk tiktai XD
Pokalbis su Brazilu Jis: Hello Sir as: I'm not sir jis: sorry madam |
|
| |
Sve?ias Svečias
| |
| |
Midori Koizumi Varno nago penktakursis
Pranešimų skaičius : 15602 Points : 15828 Join date : 2009-05-30 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Št. 06 06, 2009 6:52 am | |
| Kažkoks japonas prisistatė ir aš off... iškart. xDD | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Št. 06 06, 2009 7:01 am | |
| Japonai, man nepatinka į vsio. xD Nežinau, kodėl, bet... Vat, norėčiau dar su francų pasišnekėti... su Lituanų, nenoriu. Per skaipyną prisišneku. xD | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| |
| |
Narcissa Jones Vampyrė
Pranešimų skaičius : 508 Points : 533 Join date : 2009-05-31 Age : 29 Miestas : Laukuva.
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Št. 06 06, 2009 12:58 pm | |
| - Disa Stenton rašo:
- O kai aš pasakau kad
iš LT tai visi susimąsto kokiam žemyne ji yra? Po to kartais parašo kad graži vieta... Vienas toks iš Turkijos pasakė kad LT krepšininkai žiauriai gerai žaidžia... Man toks turkas kažkada pasakė, kad jis myli lietuvą ;DDDO dėl azijiečiu tai pritariu. Su keturiais per emaila susirašinėju ;DD Ne. Su 3, vienas turkas ;DDD | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Sk. 06 07, 2009 2:05 am | |
| su kazkokiu kinieciu susirasynejau taj kai pasakiau kad is kietuvos taj tas uzbanbordavo mane klausimais apie kasy.o paskui kazo apie sex.taj iskarto atsijungiau |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Sk. 06 07, 2009 3:04 am | |
| - Narcissa Jones rašo:
- Disa Stenton rašo:
- O kai aš pasakau kad
iš LT tai visi susimąsto kokiam žemyne ji yra? Po to kartais parašo kad graži vieta... Vienas toks iš Turkijos pasakė kad LT krepšininkai žiauriai gerai žaidžia... Man toks turkas kažkada pasakė, kad jis myli lietuvą ;DDD
O dėl azijiečiu tai pritariu. Su keturiais per emaila susirašinėju ;DD Ne. Su 3, vienas turkas ;DDD Mmmm... kaip gerai, kad kažkas myli Lituaniją xDD | |
|
| |
Narcissa Jones Vampyrė
Pranešimų skaičius : 508 Points : 533 Join date : 2009-05-31 Age : 29 Miestas : Laukuva.
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Sk. 06 07, 2009 7:29 am | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Antr. 06 09, 2009 1:10 am | |
| Ir vėl man patėko Japonas, kuris nemoka EN. >.> | |
|
| |
Amelia Praudž Varno nago šeštakursis
Pranešimų skaičius : 6936 Points : 7102 Join date : 2009-05-30 Age : 30
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Antr. 06 09, 2009 1:12 am | |
| - Orlannda Rou rašo:
- Ir vėl man patėko Japonas, kuris nemoka EN. >.>
Tai tau reikėjo varyti Lt, o tas tegu varo Japaškių kalba. Tikrai susišnekėtumėt ;DDDDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Antr. 06 09, 2009 1:13 am | |
| - Amelia Praudž rašo:
- Orlannda Rou rašo:
- Ir vėl man patėko Japonas, kuris nemoka EN. >.>
Tai tau reikėjo varyti Lt, o tas tegu varo Japaškių kalba. Tikrai susišnekėtumėt ;DDDDDDDDDDD Ane? >.> Kokia aš durna. xD | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Tr. 06 10, 2009 4:05 am | |
| Mano pokalbis:
You: Welcome! Here, Mr. Mary ( Sveikas! Čia, Ponas Marija. ) Stranger: Cosa? Solvente in italiano? ( Ką? Moki itališkai? ) You: Sorry, since when the Virgin Mary in Italian pay? ( tsiprašau, nuo kada Marija moka itališkai? ) Stranger: Non.. ( nesupratau ) You: man! Speak, the Hebrew language! Jewish! Fool you! Jewish! ( žmogau! Kalbėk, žydų kalba! Žydu! Kvaily tu! Žydų! ) Atsijungiau. xDDDD | |
|
| |
Amelia Praudž Varno nago šeštakursis
Pranešimų skaičius : 6936 Points : 7102 Join date : 2009-05-30 Age : 30
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Tr. 06 10, 2009 8:06 am | |
| - Orlannda Rou rašo:
- Mano pokalbis:
You: Welcome! Here, Mr. Mary ( Sveikas! Čia, Ponas Marija. ) Stranger: Cosa? Solvente in italiano? ( Ką? Moki itališkai? ) You: Sorry, since when the Virgin Mary in Italian pay? ( tsiprašau, nuo kada Marija moka itališkai? ) Stranger: Non.. ( nesupratau ) You: man! Speak, the Hebrew language! Jewish! Fool you! Jewish! ( žmogau! Kalbėk, žydų kalba! Žydu! Kvaily tu! Žydų! ) Atsijungiau. xDDDD Pizdauskas ;DDDDDDDDDD | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Pen. 06 12, 2009 11:52 am | |
| - Amelia Praudž rašo:
- Orlannda Rou rašo:
- Mano pokalbis:
You: Welcome! Here, Mr. Mary ( Sveikas! Čia, Ponas Marija. ) Stranger: Cosa? Solvente in italiano? ( Ką? Moki itališkai? ) You: Sorry, since when the Virgin Mary in Italian pay? ( tsiprašau, nuo kada Marija moka itališkai? ) Stranger: Non.. ( nesupratau ) You: man! Speak, the Hebrew language! Jewish! Fool you! Jewish! ( žmogau! Kalbėk, žydų kalba! Žydu! Kvaily tu! Žydų! ) Atsijungiau. xDDDD Pizdauskas ;DDDDDDDDDD Nū. Bet kaip nesupranta, kad žydų kalba! xDDD Nafik, tokius pas hipius mest! xD Hipiai, tiki tik dūmais. (rock) | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Pen. 06 12, 2009 11:55 am | |
| |
|
| |
Alice Swan Hug Ministerijos darbuotojas
Pranešimų skaičius : 20 Points : 24 Join date : 2010-02-02 Age : 37
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Pir. 02 08, 2010 12:42 pm | |
| Stranger: did you know my house is made entirely out of jelly You: hi You: thats not true Stranger: it is Stranger: its great i can sleep anywhere You: and so? Stranger: and it always smells great too Stranger: you should get one You: you - a lier! Stranger: no madame i am not Stranger: you can buy them off the interent Stranger: just add water and there you go You: how do you know my sex? Stranger: i am all knowing! You: you are stupid, im getting from there | |
|
| |
Alice Swan Hug Ministerijos darbuotojas
Pranešimų skaičius : 20 Points : 24 Join date : 2010-02-02 Age : 37
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! Pir. 02 08, 2010 12:50 pm | |
| You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hi Stranger: i m loking for a sexy chick to show her pic You: agirdi Stranger: hi You: a tu debilas Stranger: r u in You: yes i am Stranger: ok i m waiting to see d heaven Stranger: cmon babew You: lauk lauk You: cmon gaidy You: vištgaidis ble Stranger: wtf r u showing madarchod You: aš kalbu kaip žmogus ne taip kaip tu Stranger: hey can u write something else so that i can understand ur feelings for me You: my feelings for you is that (finger) Stranger: honey cmon show me d heaven Stranger: do u wanna show You: apsišik stačias Stranger: simply tell me that You: ne nenuoru Stranger: madarchod You: aš nuoru šventes švęst Stranger: teri maa ka Stranger: bhosedi ke You: kaka Stranger: r u abusing me Stranger: or wat Stranger: i didn't understand a word bhen ki lodi You: im joking with you, because you are dundukas You: DUNDUKAS Stranger: nd ur dumbass Stranger: but i luv ur ass You: no you dont Stranger: i guarntee that You: eik tu šikt Stranger: hey cmon show me dpic Stranger: madarchod again You: ne nu tokius šaudyt reiktų Stranger: rundy slut u whore You: blablabla you cant speak just like me Stranger: hey honey tell me about urself Stranger: like asl You: 'Key aš išeinu, bai bai You: parodysiu visiem ką kalbėjau :P | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Chat`ink su visu PASAULIŲ! | |
| |
|
| |
| Chat`ink su visu PASAULIŲ! | |
|