| Vestibiulis | |
|
+8Edward Cullen Picoult Willow Williams Erik Liners Drea Jones Alexa Mayer Tarja Panettière Miley Sanel Midori Koizumi 12 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Edward Cullen Picoult Varno nago penktakursis
Pranešimų skaičius : 1473 Points : 1517 Join date : 2009-08-21 Age : 28
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis Antr. 01 05, 2010 10:02 am | |
| - Eime į ten?- paklausė vaikinas ir išsitraukė savają lazdelę | |
|
| |
Aurora Morgan Varno nago šeštakursis
Pranešimų skaičius : 5209 Points : 5253 Join date : 2009-06-06 Age : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis Antr. 01 05, 2010 10:03 am | |
| Aurora sunėrė jų pirštus ir pažvelgusi į vaikiną linktelėjo. Jie kartu abu nuėjo. (rašyk pirmas ; DD) | |
|
| |
Claudia Picoult Cullen Varno nago penktakursis
Pranešimų skaičius : 782 Points : 834 Join date : 2009-08-22 Age : 27
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis Antr. 01 05, 2010 10:07 am | |
| [[ 'Kay, kartais rašysiu vienam poste ir už Ella ir už Claudią. ]]
Claudia, Ella, Edwardas ir Aurora atsirado vestibiulyje. Profesorė išdalinusi visas kaukes ir apsiaustus mokiniams, pati užsimaukšlino kaukę, o juoą apsiaustą nusviedė tolyn. Profesorė pažvelgė į nuėjusius mokinius ir kreivai šyptelėjusi įsistabelijo į Claudią. -Kitą stotelė-ministro kabinetas. Profesorė ir varnė nuėjo paskui Aurorą ir Edwardą
| |
|
| |
Alice Swan Hug Ministerijos darbuotojas
Pranešimų skaičius : 20 Points : 24 Join date : 2010-02-02 Age : 37
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis Kv. 02 04, 2010 7:59 am | |
| Alice atėjusi atsisėdo į kėdę, mostelėjusi lazdele sutvarkė ant rašomojo stalo buvusią betvarkę- šiukšles, popierius, pelenus, pelėdų spirgus, bei lėktuvėlius skirtus vestibiulio darbuotojui, kurio, deja, nebuvo. "Na, dabar jau yra. Niekas nesupyks, jei paskaitysiu", galvojo Alice, "o vargeli, čia prieina visokių nedorėlių. Teks kažką sugalvoti, čia reikėtų kokių sargybinių, kad jei neatitiktų reikalavimų, tiesiog sugautų juos. Na, kokių aurorų... Bet aš turbūt per daug prašau, dabar viskas kitaip nei mano mokyklos laikais. Hm" Alice kaktoje atsirado retai ten būnančių raukšlelių. "Dirbu, vis dėlto, pavojingoje vietoje..." Tad tiesiog pertvarkė visus stalčius ir tą stalą pagal save. | |
|
| |
Alexa Mayer Klastūnyno penktakursis
Pranešimų skaičius : 563 Points : 617 Join date : 2009-09-18
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis Kv. 02 04, 2010 8:46 am | |
| Atsirado oru ir priėjo prie A susirūpinusi: -Nemanau kad jums čia galima dirbti aplinkui daug MV. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis Kv. 02 04, 2010 8:30 pm | |
| - Na, o kur aš dar dirbsiu? Lieka tas pats tėvo versliukas, turim kelias daržovių bei vaisių krautuvėles... Mano tėvas žiobaras. O aš taip norėjau vėl gyvent šalia Hogvartso...
[Padėkit man aš nelabai dar atsipaistau, kaip ten su banko sąskaitom, gyvenamaisiais namais? be to man kažkoddėl parašo nerodo. Help.! Beje, Alexa, gal meet? Ir įdomu, kaip mano sesutė Vanessa mokos?] | |
|
| |
Alexa Mayer Klastūnyno penktakursis
Pranešimų skaičius : 563 Points : 617 Join date : 2009-09-18
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis Pir. 02 08, 2010 5:21 am | |
| [[nepagaunu kokios tau konkrečiai pagalbos reik. MEs dabar jau meetinamės.]]
-Patariu kuo greičiau iš čia išeiti.-mįslingai išsišiepė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis Pir. 02 08, 2010 5:25 am | |
| [Parašiau Lėjai, tai viskas jau ok. Dėl dabo irgi rašiau, bet sako jau turi tai nebent kito nori. O parduotuvės visos užimtos]
- Kito darbo nerasiu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis Pir. 02 08, 2010 3:30 pm | |
| Alice pabudo ir užsimiegojusi pažvelgė į šviesą. 'Kas čia.... Aaaa... vykksta?' Atsipeikėjusi suprato kad užmigo darbo dieną, tačiau pažvelgusi į rankinį laikrodį pamatė, kaip vėlu. 'O siaube, lekiu iš čia.' Mostelėjusi lazdele link žibintų išjungė juos ir pokštelėjusi dingo tamsoje. | |
|
| |
Ethan Follane Hogvartso direktorius
Pranešimų skaičius : 362 Points : 418 Join date : 2009-05-29
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis Kv. 03 11, 2010 12:15 pm | |
| Dylanas skubiai ėjo vestibiuliu. Vyras apsižvalgė prieblandoje ir paspartinęs žingsnį netrukus dingo. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis Sk. 04 18, 2010 5:38 am | |
| Moteris žaviai šypsodamasi ėjo per vestibiulį. Ranka pamojo stovinčiam burtininkui ir išėjo iš pastato. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vestibiulis | |
| |
|
| |
| Vestibiulis | |
|